Zatamnjivanje auto stakla

Auto stakla NS | Glass Service

Zatamnjivanje auto stakla

Zatamnjivanje auto stakla – Zatamnjena auto stakla na vozilu učiniće da Vam vožnja bude komfornija i bezbednija. Vrhunska llumar folija doprineće da UV zraci ne prodiru unutar vozila.

Temperatura tokom vožnje smanjuje se za 15-20 stepeni.

Zatamnjivanje stakala je zakonom dozvoljeno. Članom 72 Pravilnika o podeli motornih i priključnih vozila, i tehničkim uslovima za vozila u saobraćaju na putevima.

auto stakla

Auto-folije za zatamnjivanje auto stakla

Folije će unutrašnjosti Vašeg automobila pružiti svežinu, povećanu bezbednost, komfor i veće uživanje tokom vožnje. Prilikom proizvodnje folija za zatamnjivanje, vodilo se računa o estetskom izgledu automobila. Zatim i o zaštiti koju folija pruža protiv snažnih toplotnih sunčevih zraka.

Folija za zatamnjivanje automobila umanjuje mogućnost eventualnih automobilskih nesreća, kao i provala. Folije za zatamnjivanje vrše filtriranje topline sunčevih zraka. Istovremeno propuštaju svetlost koja omogućava pregledniju, jasniju i komforniju vožnju.

U servisu  Auto stakla Novi Sad vrši se zatamnjivanje auto stakala. Koriste se najkvalitetnije LLUMAR folije  na tržištu. Uz to, pored dugogodišnjeg iskustva u poznavanju i radu sa staklom, obezbedjuje se dugotrajnost i kvalitet zatamnjivanja automobila.

Auto folija sprečava UV zračenje

Auto stakla NS Vam prilikom zatamnjivanja stakla, pružaju sve važne informacije u vezi sa zakonskim ograničenjima (dozvoljenim procentom zatamnjivanja). Zatim informacije o mogućnostima korišćenja specijalne Stopsol providne folije koja sprečava UV zračenje i zagrevanje unutrašnjosti vozila.  će Vam pomoći da izbegnete moguće neprijatnosti, a da pritom sebi i svojoj porodici priuštite udobniju vožnju.

Termoizolacione folije za auto stakla

Zatamnjivanje auto stakla je najbolji način postizanja vrhunske toplotne i UV zaštite u Vašem vozilu. Kompanija Glass Service Novi Sad koristi termoizolacione auto folije za stakla visokog kvaliteta. Takve folije imaju za cilj da priguše jaku sunčevu svetlost, da smanje toplotu u vozilu, kao i da umanje odnosno odstrane UV sunčevo zračenje. Unutrašnjost automobila dobija veći komfor u vrelim letnjim danima. Svežije je prilikom vožnje i obezbeđuje se lakši rad klima uređaja.

Folije za auto stakla pored zaštitne imaju i bezbednosnu funkciju. Sprečava se rasipanje sitnih delova stakla u slučajevima lomnjenja auto stakla. Takođe, folije ze zatamnjivanje vaš auto čine mnogo dopadljivijim i modernim.

Kompanija Glass Service Novi Sad u svojim servisima zatamnjivanje radi bez vađenja auto stakla i skidanja tapacirunga. Prilikom rada na zadnjem auto staklu postavlja se auto folija iz komada. Radi se tako bez obzira na oblik i stepen zakrivljenosti zadnjeg auto stakla. Nakon postavljanja folije na automobil savetuje se da se prozori ne otvaraju 72h. Vremenske nepogode kao što su kiša ili sneg nemaju uticaj na kvalitet ugradnje folije.

Ugradnja folije na auto stakla radi se po Zakonu o saobraćaju koji propisuje ugradnju u ravni vozača do 30% zatamnjenja. Za zatamnjena auto stakla urađena prema zakonu,kompanija Glass service Novi Sad izdaje potvrdu o propustljivosti folije.

Održavanje VOZILA SA AUTO FOLIJOM

Folije kada se ugrade na auto stakla ne zahtevaju posebnu negu. Tretman je isti kao i redovna nega auto stakla na vašem vozilu. Mogu se čistiti sredstvima predviđenim za čišćenje stakla. Nije preporučljivo prelaziti preko stakla oštrim predmetima, jer postoji mogućnost da se naprave oštećenja.

Bezbednost putnika u vozilu u slučaju lomnjenja auto stakla

Folije koje se ugrađuju na vozilo sa unutrašnje strane stakla dodatno ga ojačavaju. Staklo postaje jače i bezbednije za putnike. U slučaju nesreće, folije zadržavaju deliće stakla i ne dozvoljavaju njihovo rasipanje. Pored nezgoda, folije otežavaju provale automobila zbog jačine i čvrstine razbijanja auto stakla.

Zakonski propisi o zatamnjivanju stakala

Zatamnjivanje stakala je zakonom dozvoljeno. Članom 72 Pravilnika o podeli motornih i priključnih vozila, i tehničkim uslovima za vozila u saobraćaju na putevima.

Sva auto stakla koja se nalaze iza srednjeg stuba mogu biti naknadno zatamnjena bez ograničenja. Tu spadaju zadnja bočna stakla i zadnje vetrobransko staklo. Auto stakla koja se nalaze u ravni vozača mogu biti naknadno zatamnjena do 30%. Prednje vetrobransko auto stakla se ne zatamnjuje. Za sve dodatne informacije budite slobodni da kontaktirate naš call centar.

informacije

usluge

pratite nas