Folije za građevinske objekte

Auto stakla NS | Glass Service

Folije za objekte

Folije za građevinske objekte predstavljaju jednostavno i brzo rešenje za unapređenje staklenih površina, kako poslovnih, tako i stambenih objekata. Folije za stakla se postavljaju sa unutrašnje strane prozora, vrata i drugih staklenih površina. Postoji veliki broj različitih folija za stakla, a njihova podela se najčešće pravi prema primarnoj nameni na: termoizolacione folije za energetsku efikasnost, sigurnosne folije za bezbednost i dekorativne folije za lepši ambijent ili reklamu.

auto stakla

Termoizolacione (klima, solarne, stopsol ili UV) folije za stakla pružaju vrhunsku toplotnu i UV zaštitu.

Ove folije tokom leta odbijaju solarno zagrevanje, dok tokom zime zadržavaju toplotu koja bi inače odlazila kroz prozorsko staklo. Na taj način u velikoj meri doprinose energetskoj efikasnosti, smanjujući troškove grejanja i hlađenja.

Odbijanjem solarnog zagrevanja tokom letnjih vrućina, termoizolacione LLumar folije mogu sniziti temperaturu prostora i do 15ºC, čineći prostor prijatnijim za boravak i rad. Uz to, ove folije redukuju sunčevu blještavu svetlost, olakšavajući rad za računarom ili gledanje televizije.

Pored toga, LLumar termoizolacione folije blokiraju 99% UV zraka, pa tako predstavljaju odličnu zaštitu za kožu, kao i zaštitu nameštaja ili prodajne robe od izbleđivanja i propadanja.

Sigurnosne (bezbednosne, pancir ili antivandal) folije predstavljaju snažnu barijeru i zaštitu od provala i povreda.

Ugrađuju se sa unutrašnje strane stakla, čineći ga jačim i bezbednijim.  Sigurnosne folije značajno produžavaju vreme potrebno za razbijanje stakla i otežavaju lomljenje, pa tako smanjuju rizik od krađe i oštećenja imovine usled provala.

Stako sa bezbednosnom folijom se mnogo teže lomi, a u slučaju lomljenja, folije omogućavaju da se razbijeno staklo zadrži na mestu, odnosno u jednom komadu. Na taj način, sprečavaju se eventualne telesne povrede koje mogu nastati usled lomljenja i raspršivanja stakla.

Potrebna vam je folija na gradjevinskom objektu? Kontaktirajte nas

 

informacije

usluge

pratite nas